Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- استاندار خوزستان، گفت: ۳۵ روستا در کل استان برای پیشگیری از خطرات سیل احتمالی تخلیه شده و مکان‌های کافی برای اسکان اضطراری اهالی این روستا‌ها نیز تعبیه شده است.

غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان با اشاره به آخرین وضعیت مدیریت سیلاب احتمالی در این استان اظهار کرد: ما با برنامه‌ریزی‌های صورت داده موفق شدیم خروجی سد‌های استان را برای جلوگیری از وقوع سیل افزایش دهیم و بر این اساس سد دز تا ۲ هزار متر مکعب بر ثانیه و سد کرخه تا ۹۵۰ متر مکعب بر ثانیه خروجی آبهای‌شان افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: ۳۵ روستا در کل استان برای پیشگیری از خطرات سیل احتمالی تخلیه شده است و مکان‌های کافی برای اسکان اضطراری اهالی این روستا‌ها نیز تعبیه شده است.

استاندار خوزستان، خاطرنشان کرد: اوضاع در استان برای مقابله با سیل احتمالی کاملا در کنترل و مدیریت شده است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: شریعتی استاندار خوزستان سیل سد دز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۷۵۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت پُرشدگی سد‌ها بعد از بارش‌های اخیر

در زمان حاضر با وجود ۳۲ میلیارد و ۳۹۰ میلیون مترمکعب آب ذخیره‌شده در سد‌های کشور، ۶۵ درصد ظرفیت مخازن سد‌ها پُر و ۳۵ درصد این ظرفیت خالی است.

به گزارش تسنیم، در ۲۲۶ روز ابتدایی سال آبی جاری (از ابتدای مهرماه ۱۴۰۲ تا شانزدهم اردیبهشت ۱۴۰۳) در مجموع ۲۸ میلیارد و ۶۹۰ میلیون مترمکعب آب وارد سد‌های ایران شده که نسبت به ورودی ۳۰ میلیارد و ۳۲۰ میلیون مترمکعبی آب به سد‌ها در مدت مشابه سال آبی گذشته، کاهشی ۵ درصدی داشته است.

همچنین در این مدت، به‌منظور تأمین آب شرب، کشاورزی، صنعت و مباحث زیست‌محیطی، ۱۷ میلیارد و ۹۸۰ میلیون مترمکعب آب از سد‌های کشور رهاسازی شده است که نسبت به خروجی ۱۷ میلیارد و ۴۴۰ میلیون مترمکعبی آب در مدت مشابه سال آبی قبل از سدها، رشدی ۳درصدی را نشان می‌دهد.

در زمان حاضر با وجود ۳۲ میلیارد و ۳۹۰ میلیون مترمکعب آب ذخیره‌شده در سد‌های کشور، ۶۵ درصد ظرفیت مخازن سد‌ها پُر و ۳۵ درصد این ظرفیت خالی است.

میزان ذخایر آبی سد‌ها در روز شانزدهم اردیبهشت ۱۴۰۲ بالغ بر ۳۱ میلیارد و ۹۷۰ میلیون مترمکعب بود، که مقایسه این رقم با حجم فعلی ذخایر آبی سدها، نشان‌دهنده رشد یک‌درصدی ذخایر سد‌ها با در مقایسه با روز مشابه سال قبل است.

وضعیت سد‌های مهم کشور در تأمین آب شرب و کشاورزی در جدول زیر آورده شده است:

دیگر خبرها

  • عادی بودن وضعیت روستاهای حاشیه رودخانه دز در مقطع اهواز
  • به زودی؛ آغاز خدمات دهی اتوبوس‌های عمومی به شهروندان کارون+فیلم
  • رهاسازی چاه‌های نفت آب و خاک خوزستان را آلوده می‌کند
  • شهدای حملات امروز علیه رفح به ۲۶ نفر افزایش یافت
  • آخرین وضعیت پُرشدگی سد‌ها بعد از بارش‌های اخیر
  • ترکیب سپاهان برابر استقلال خوزستان (احتمالی)
  • مردم از نزدیک شدن به رودخانه‌های دز و کارون اجتناب کنند
  • سازمان آب وبرق : مردم از نزدیک شدن به رودخانه‌ های دز و کارون اجتناب کنند
  • ۸۰۰ روستای خوزستان آسفالت شد
  • راهی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های روده